Lue toimitusehdot huolellisesti ennen tilauksen lähettämistä!

Lähetämme tavaraa matkahuollon kautta. Matkahuollon kautta toimituskulut 7,90e.  Lähetys on oltava tällöin maksettuna meille etukäteen pankkikortilla kaupassamme tai otettuna klarnan laskulle/tilille.  Toimitus onnistuu myös matkahuollon lähellä-paketti - pisteisiin. Nämä ominaisuudet käyttöön saadaksesi sinun täytyy ensin luoda tili ja kirjautua sinne sisälle. Sitten saat näkyviin valikot, joista voit valita toimituksellesi sopivimman pisteen. Kokonaisten laitteiden kuten mopojen ja skootterien sekä tilaa vievien autonosien lähetysten hinnat katsotaan tapauskohtaisesti.

Emme lähetä tilauksia, joissa ei ole mainittu täydellisiä yhteystietoja. Ole huolellinen antaessasi sähköpostiosoitettasi, sillä jos se on väärin, emme voi lähettää tilaus-vahvistusta. Etkä saa tilauksesi tilanteesta muutenkaan mitään informaatiota sitten. Puhelinnumero on myös tärkeä olla varmasti oikein. Ole erittäin tarkka, että antamasi toimitusosoite on varmasti oikein. Osoitteenmuutokset matkahuollolle ovat maksullisia palveluja, joten jos tilaus ehtii lähteä liikkeelle toimitukseen meiltä väärin tiedoin ja joudumme niitä muuttamaan matkahuollolle, niin siitä tulee lisämaksua heidän veloittamansa summan verran.

Käsittelemme kaikki tilaukset viipymättä ja mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä mahdollisuuksien mukaan asiakkaalle. Jos olet estynyt noutamasta pakettiasi, ilmoita siitä viipymättä meille (sähköpostilla myynti@mc-scatter.com).


PAKETTIEN LUNASTAMATTA JÄTTÄMINEN

Lunastamattomista paketeista veloitetaan pakkausmateriaalin, toimituksen ja palautuksen aiheuttamat kulut täysimääräisenä asiakkaalta jälkikäteen.

Jälkivaatimuslähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain suoman mahdollisuuden mukainen tuotteen palautus, vaan se on ostajan toimesta tapahtuva sopimusrikkomus (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 §).

Näissä tapauksissa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §).

Erääntyneestä laskusta lähetämme yhden maksumuistutuksen, jonka jälkeen perinnän hoitaa perintäyhtiö. Tällöin tilaaja maksaa perintäyhtiön vaatimat perimiskulut.

HUOM! Lunastamatta jätetyistä lähetyksistä perimme asiakkaalta aina meille aiheutuneet lähetys-, vastaanotto- sekä laskutuskulut (Kuluttajansuojalaki, 5 luku, 25§ ja 28§).

ASIAKKAALLE EI TOIMITETA UUSIA TILAUKSIA ENNEN KUIN AIHEUTUNEET KULUT ON KORVATTU!

Tuotteiden mukana toimitetaan lähetyslista, joka toimii kuittina ja mahdollisena takuutodistuksena. Asiakkaan vastuulla on selvittää osien sopivuus omaan mopoon tai moottoripyöräänsä.

Tuotteilla on 14 pv vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa. Palautettavan tuotteen mukana on palautettava myös kaikki käyttöohjeet. Poikkeuksena viritys- ja sähköosat. Viritys- ja sähkö-osilla ei ole palautus eikä vaihto-oikeutta.

Takuu kattaa tuotteen materiaali ja valmistusvirheet, kun tuote on normaalissa käytössä ja oikein asennettu. Tällöin tuote vaihdetaan uuteen vastaavaan. Vaihdot ja palautukset on lähetettävä pakettina hyvin paketoituna. Vaihdon ja palautuksen kustannukset maksaa lähettäjä. Emme lunasta postiennakolla/jälkivaatimuksella meille lähetettyjä vaihtoja tai palautuksia vaan palautukset on aina tehtävä ”asiakaspalautuksina”.  MATKAHUOLLON ASIAKAS-PALAUTUKSEN SOPIMUSNRO ON: 9507467. (Lisätietoja voi tarvittaessa kysyä sähköpostilla myynti@mc-scatter.com).

Liitä pakettiin mukaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, tilinnumerosi sekä mahdollinen lyhyt selostus syystä.

Pidätämme oikeuden nettikaupassa olevien hintojen sekä tietojen muutoksiin. Pyrimme kuitenkin päivittämään hintoja sitä mukaa, kun ne vaihtuvat  sekä ilmoittamaan muutoksista ennen tilauksen lähettämistä asiakkaalle. Nettikaupassa olevat kuvat ovat suuntaa antavia, ellei tarkemmin mainittu.

MC Scatter Oy pidättää oikeuden muuttaa ehtoja.