Tuoteryhmät

kuluttajalle

Lue toimitusehdot huolellisesti ennen tilauksen lähettämistä!

Lähetämme tavaraa kaikille tasapuolisesti vain postissa postiennakolla tai matkahuollossa jälkivaatimuksella. Paketin kuin paketin paketointi- ja toimituskulut ovat vain 9.90 euroa ( sisältää myös ennakkomaksun ) ja toimitus onnistuu sekä postin että matkahuollon kautta! Matkahuollon kautta tulee sähköpostiin paketin seurantakoodi ja kun paketti on määränpäässä, tekstiviesti saapumisesta puhelimeen. Ainoastaan kokonaisten laitteiden kuten mopojen ja skootterien sekä tilaavievieän autonosien lähetysten hinnat katsotaan tapauskohtaisesti.

Emme lähetä tilauksia, joissa ei ole mainittu täydellisiä yhteystietoja. Ole huolellinen antaessasi sähköpostiosoitettasi, sillä jos se on väärin, emme voi lähettää tilausvahvistusta, emmekä täten koko lähetystä.

Sivuillamme olevat tuotteet pyrimme pitämään pääosin aina hyllyssä.

Tuotteiden toimitusaika on keskimäärin 3-7 arkipäivää. Käsittelemme kaikki tilaukset viipymättä ja mikäli toimitus viivästyy, ilmoitamme siitä mahdollisuuksien mukaan asiakkaalle. Lähetyksen saapumisesta postiin ilmoitetaan vain kerran ja posti säilyttää saapuneita lähetyksiä 2 täyttä kalenteriviikkoa. Mikäli pakettia ei noudeta sinä aikana, posti palauttaa sen lähettäjälle. Jos olet estynyt noutamasta pakettiasi, ilmoita siitä viipymättä meille PUHELIMITSE! (Aki: 040-4104322)
PAKETTIEN LUNASTAMATTA JÄTTÄMINEN

Lunastamattomista paketeista veloitetaan pakkausmateriaalin, toimituksen ja palautuksen aiheuttamat kulut täysimääräisenä asiakkaalta jälkikäteen.

Postiennakkolähetyksen lunastamatta jättäminen ei ole kuluttajansuojalain suoman mahdollisuuden mukainen tuotteen palautus, vaan se on ostajan toimesta tapahtuva sopimusrikkomus (Kuluttajansuojalaki 5. luku 25 §).

Näissä tapauksissa verkkokaupalla on oikeus vaatia ostajalta korvausta aiheutuneista kuluista. (Kuluttajansuojalaki 5. luku 28 §).

Erääntyneestä laskusta lähetämme yhden maksumuistutuksen, jonka jälkeen perinnän hoitaa perintäyhtiö. Tällöin tilaaja maksaa perintäyhtiön vaatimat perimiskulut.

HUOM! Lunastamatta jätetyistä lähetyksistä perimme asiakkaalta aina meille aiheutuneet lähetys-, vastaanotto- sekä laskutuskulut (Kuluttajansuojalaki, 5 luku, 25§ ja 28§).

ASIAKKAALLE EI TOIMITETA UUSIA TILAUKSIA ENNEN KUIN AIHEUTUNEET KULUT ON KORVATTU!

Tuotteiden mukana toimitetaan lähetyslista, joka toimii kuittina ja mahdollisena takuutodistuksena. Asiakkaan vastuulla on selvittää osien sopivuus omaan mopoon tai moottoripyöräänsä.

Tuotteilla on 14 pv vaihto- ja palautusoikeus. Palautettavan tuotteen pitää olla käyttämätön ja myyntikuntoinen. Käytettyjä tuotteita ei voi palauttaa. Palautettavan tuotteen mukana on palautettava myös kaikki käyttöohjeet. ( Poikkeuksena viritys- ja sähköosat ) Viritys- ja Sähkö-osilla ei ole palautus eikä vaihto-oikeutta.

Takuu kattaa tuotteen materiaali ja valmistusvirheet, kun tuote on normaalissa käytössä ja oikein asennettu. Tällöin tuote vaihdetaan uuteen vastaavaan. Vaihdot ja palautukset on lähetettävä pakettina hyvin paketoituna. Vaihdon ja palautuksen kustannukset maksaa lähettäjä. Emme lunasta postiennakkovaihtoja tai palautuksia.

Liitä pakettiin mukaan nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, tilinnumerosi sekä mahdollinen lyhyt selostus syystä. Ennen tuotteen palautusta, ota puhelimitse myyjään yhteyttä! POSTIN ASIAKASPALAUTUKSEN SOPIMUSNUMEROMME: 612201

Pidätämme oikeuden nettikaupassa olevien hintojen sekä tietojen muutoksiin. Pyrimme kuitenkin päivittämään hintoja sitä mukaa, kun ne vaihtuvat, sekä ilmoittamaan muutoksista ennen tilauksen lähettämistä asiakkaalle. Nettikaupassa olevat kuvat ovat suuntaa antavia, ellei tarkemmin mainittu.

MC Scatter Oy pidättää oikeuden muuttaa ehtoja.